Hobby lanceert een nieuw caravanmerk: Beachy

13/07/2021 door Directaanbieden.nl
beachy lanceert nieuw caravan merk

Het strandgevoel op wielen. Dat is wat Hobby wil uitstralen met Beachy. Het eerste model van het nieuw opgerichte caravanmerk is nog niet verkrijgbaar, maar in een recent uitgebrachte YouTube-video licht de caravanbouwer alvast een tipje van de sluier op.

Zoals ik al eerder schreef heb ik een haat-liefdeverhouding met caravans. Ik vind ze praktisch, maar gewoon een beetje truttig. Beachy zou daar weleens verandering in kunnen brengen. Het caravanmerk zou het vanlife gaan uitstralen: back-to-basic, hip en praktisch. Ik vind de eerste beelden alvast veelbelovend.

 

Een caravan in strandthema
Zo omschrijft Hobby’s algemeen directeur Holger Schulz de eerste Beachy. “Het is een caravan die heel eenvoudig is en naar het strand ruikt.” Het is geen wonder dat de eerste schetsen voor de caravan juist op het strand zijn gemaakt. De Deense ontwerpster Anne Halskov legt uit dat ze de Beachy – een hybride caravan – een grote achterdeur heeft gegeven. Deze moet voor het ultieme buitengevoel zorgen. Hetzelfde geldt voor het interieur, dat zich kenmerkt door lichte tinten en bekleding met linnen hoezen.
Beach zal vooral jongere kampeerders aanspreken
Hoe het eerste model van Beachy er exact uit zal zien, is nog een verrassing. De vrijgegeven teaser op YouTube doet vermoeden dat de caravan een rond zitgedeelte heeft dat ’s avonds kan worden omgebouwd tot bed. Ook is er een keukentje en naar het zich laat aanzien een kleine badkamer.
 
Beachy richt zich op de jongere kampeerders. Hoeveel de caravan moet gaan kosten, is nog niet bekend. Zodra er meer duidelijk is over dit nieuwe caravanmerk lees je dat natuurlijk op Campingtrend. Houd de site dus goed in de gaten.

Zorgeloos en snel uw voertuig verkopen?

directaanbieden contact