Direct Uw Caravan Aanbieden
  Indien u geen kenteken beschikbaar heeft kunt u hieronder gewoon de gegevens invullen.

  100% gratis en vrijblijvend

  RDW erkend

  Zorgeloos en snel

  Verkopen via DirectAanbieden.nl, gewoon doen!

  1. Meld uw voertuig aan

  Meld uw voertuig eenvoudig aan.  U ontvangt direct per e-mail een bevestiging.
  2. Wij gaan direct voor u aan de slag
  Wij plaatsen het voertuig op ons platform en zullen u hiervan op de hoogte houden.
  3. Akkoord?
  Uw voertuig wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd.
  Caravan verkopen
  Uw caravan verkopen kan heel wat rompslomp met zich meebrengen. In de eerste plaats moet u hem wellicht steeds uit de stalling halen, of u moet hem tijdelijk thuis voor uw deur stallen. Een caravan neemt heel wat plaats in beslag en daarnaast zullen uw buren ook niet blij zijn wanneer zij wekenlang tegen uw caravan aan moeten kijken. Het is immers wel zo handig dat uw caravan bezichtigd kan worden wanneer er potentiële kopers langskomen om hem te bezichtigen. Gelukkig is deze rompslomp niet nodig. U kunt uw caravan namelijk heel gemakkelijk verkopen met behulp van Direct Aanbieden. Onze verkoopservice is geheel gratis en vrijblijvend waardoor u nergens aan vast zit. Met behulp van onze verkoopservice kunt u heel gemakkelijk en snel uw caravan verkopen.

  Hoe kan ik gratis mijn caravan verkopen?
  U kunt uw caravan gratis verkopen met behulp van onze verkoopservice. Dit werkt heel eenvoudig. Wanneer u hier gebruik van wilt maken hoeft u alleen het aanmeldformulier op onze website in te vullen. In dit aanmeldformulier kunt u ook een richtprijs aangeven, zodat wij een idee krijgen van de prijs die u graag voor uw caravan zou willen ontvangen. Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld ontvangt u van ons een e-mail. U kunt op deze e-mail reageren door diverse foto’s van uw caravan als bijlage toe te voegen. Hierdoor krijgen onze verkopers een goed beeld van de daadwerkelijke staat van uw caravan. Heeft u deze stappen doorlopen? Dan gaan wij op zoek naar een caravan opkoper. Wij zullen contact leggen met verschillende opkopers die de mogelijkheid krijgen om een bod uit te brengen. Een van deze opkopers zal het hoogste bod uitbrengen. Dit bod vervangt u vervolgens in uw mailbox of u krijgt dit telefonisch van ons te horen.

  Gaat u akkoord met het hoogste bod? Dan heeft u uw caravan verkocht. U bent natuurlijk ook vrij om dit bod af te wijzen of om een tegenbod te doen. Houd wel rekening met de bedenktijd, want het hoogste bod is maar 5 werkdagen geldig. Wanneer u besluit om het bod te accepteren, krijgt u van ons binnen 2 dagen een e-mail waarin de gegevens van de koper vermeldt staan. U kunt dan zelf contact opnemen met deze koper zodat u verdere afspraken kunt maken. Een gewone caravan kan heel gemakkelijk opgehaald worden, maar misschien heeft u wel uw stacaravan verkocht met behulp van onze verkoopservice. Indien dit het geval is, zal de opkoper van uw stacaravan er ook zorg voor dragen dat deze stacaravan op de afgesproken datum en op het afgesproken tijdstip opgehaald wordt.
  Dit vinden klanten van ons

  Uw caravan verkopen via andere websites

  Er zijn verschillende websites waarmee u uw caravan kunt verkopen. Echter bieden niet al deze websites dezelfde service als wij van Direct Aanbieden. Wanneer u zelfstandig uw caravan verkoopt via een andere website zal u vaak te maken krijgen met advertentiekosten die u moet betalen. Bij ons is dit niet het geval. Daarnaast kan het verkopen van uw caravan via andere willekeurige websites heel wat tijd in beslag nemen. Er moet namelijk maar net iemand zijn die geïnteresseerd is in uw caravan. Ook dit is bij ons niet het geval. Bij ons kunt u heel snel uw caravan verkopen zodat u snel op zoek kunt naar een andere of het bedrag wat u ontvangt voor uw caravan opnieuw kunt investeren. Misschien wil u wel over meer vrijheid beschikken en wilt u in plaats van een caravan een camper terugkopen? Vul het aanmeldformulier op onze website in wanneer u snel, gratis en vrijblijvend uw caravan wilt verkopen.