Direct Uw Sloopauto Aanbieden
  Indien u geen kenteken beschikbaar heeft kunt u hieronder gewoon de gegevens invullen.

  100% gratis en vrijblijvend

  RDW erkend

  Zorgeloos en snel

  Verkopen via DirectAanbieden.nl, gewoon doen!

  1. Meld uw voertuig aan

  Meld uw voertuig eenvoudig aan.  U ontvangt direct per e-mail een bevestiging.
  2. Wij gaan direct voor u aan de slag
  Wij plaatsen het voertuig op ons platform en zullen u hiervan op de hoogte houden.
  3. Akkoord?
  Uw voertuig wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd.

  Sloopauto verkopen
  U bent in het bezit van een sloopauto en wil hier graag vanaf. U kunt zelf uw auto naar een autosloperij brengen, maar u kunt ook gebruik maken van de gratis service van Direct Aanbieden. Uw schadeauto aanbieden bij ons levert u verschillende voordelen op. In de eerste plaats hoeft u niet op zoek naar een potentiële geïnteresseerde aanbieder, en in de tweede plaats wordt u volledig ontzorgt. Uw auto wordt bij u thuis of op een andere willekeurige locatie opgehaald en gevrijwaard. U hoeft alleen het aanmeldformulier op onze website in te vullen wanneer u uw sloopauto wilt verkopen. Alle andere bijkomende zaken worden door ons verkoopteam geregeld.

  Een schade auto verkoop site
  Wanneer u op het internet op zoek gaat naar de beste manier waarop u uw schade auto kunt verkopen, zal u al snel uitkomen bij een schade auto verkoop site. U zult merken dat er meerdere verkoopsites zijn waarmee u uw sloopauto kunt verkopen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook direct uw auto verkopen aan de sloop. U bent dan weliswaar snel van uw auto af, maar ontvangt u ook een reëel bedrag voor uw schade auto? Ook een auto met schade is namelijk vaak meer waard dan u denkt. Zo kunnen sommige onderdelen hergebruikt worden, of kan een schadeauto in een derdewereldland nog heel goed van toepassing komen. Wanneer u gebruik maakt van onze verkoopservice, zorgen onze verkoopadviseurs ervoor dat u een reëel bod ontvangt voor uw schadeauto.


  Nadat u het aanmeldformulier op onze website heeft ingevuld, wordt uw schadeauto onder de aandacht gebracht bij diverse auto handelaars. Zij krijgen vervolgens de mogelijkheid om een bod uit te brengen. Het hoogste bod telt. Dit bod ontvangt u van ons vervolgens telefonisch of per e-mail. Vervolgens is de keuze aan u of u dit bod accepteert, afwijst of dat u een tegenbod uitbrengt. Echter is het wel belangrijk om binnen 5 werkdagen een beslissing te nemen. Het hoogste bod wat u van ons ontvangt is namelijk maar 5 werkdagen geldig. Wanneer u het hoogste bod accepteert, heeft u uw schadeauto verkocht. U krijgt dan van ons binnen 48 uur een e-mail waarin de gegevens van de koper vermeldt staan. Vervolgens kunt u met deze verkoper een afspraak maken zodat u uw sloopauto kunt laten ophalen.
  Dit vinden klanten van ons

  Hoe verkoop ik mijn sloopauto?

  Wanneer u in het bezit bent van een sloopauto en hier makkelijk en snel vanaf wilt, is het verstandig om gebruik te maken van de verkoopservice van Direct Aanbieden. Onze service is geheel gratis. U hoeft ook geen rekening te houden met kleine lettertjes of vervelende andere bijkomstigheden. Wanneer u zelf aan de slag gaat met met het verkopen van uw schadeauto zijn hier vaak wel kosten aan verbonden. Denk bijvoorbeeld aan advertentiekosten. Bij ons is dit niet het geval. Het aanmelden van uw schadeauto is echt geheel gratis en vrijblijvend en daarnaast bespaart u ook nog eens een hoop tijd en moeite. Wanneer u namelijk zelfstandig uw auto verkoopt zullen er vast en zeker mogelijke geïnteresseerden zijn die op het laatste moment afhaken, of een veel te laag bod uitbrengen.

   

  Wij begrijpen maar al te goed dat u op dat soort zaken niet zit te wachten. U wilt het liefst zo snel mogelijk van uw sloopauto af aangezien zo’n auto vaak alleen maar in de weg staat. Maak daarom gebruik van onze gratis verkoopservice en ben verzekerd van een reëel bedrag voor uw schadeauto. Ook achteraf zal u niet te maken krijgen met gedoe, want wanneer uw auto is verkocht, is hij ook echt verkocht. U kunt er dan ook vanuit gaan dat uw sloopauto op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken plaats opgehaald zal worden door de partij die uw sloopauto gekocht heeft.