Direct Uw Motor Aanbieden
  Indien u geen kenteken beschikbaar heeft kunt u hieronder gewoon de gegevens invullen.

  100% gratis en vrijblijvend

  RDW erkend

  Zorgeloos en snel

  Verkopen via DirectAanbieden.nl, gewoon doen!

  1. Meld uw voertuig aan

  Meld uw voertuig eenvoudig aan.  U ontvangt direct per e-mail een bevestiging.
  2. Wij gaan direct voor u aan de slag
  Wij plaatsen het voertuig op ons platform en zullen u hiervan op de hoogte houden.
  3. Akkoord?
  Uw voertuig wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd.

  Motor verkopen
  Uw motor verkopen kan heel snel en eenvoudig. Wanneer u gebruik maakt van onze verkoopservice bespaart u een hoop tijd en moeite. Indien u gebruikt maakt van de service van Direct Aanbieden is het verkopen van uw motor gratis. U hoeft alleen het aanmeldformulier op onze website in te vullen. Vervolgens krijgt u van ons een mailtje waarin verdere informatie beschreven staat. Om uw motor goed op waarde te kunnen schatten, kunt u foto’s van uw motor naar ons toesturen door te reageren op de e-mail die u van ons ontvangt.

  Uw motor te koop zetten
  Er zijn verschillende manieren waarop u uw motor te koop kunt zetten. U kunt dit doen op verschillende motor verkoop sites. Echter zijn hier wel risico’s aan verbonden. Zo zal u wellicht te maken krijgen met potentiële geïnteresseerden die op het laatste moment toch afhaken, en u kunt te maken krijgen met louche handelaren die geen reëel bod uitbrengen. Zaken als deze blijven u bespaard wanneer u besluit om uw motor met behulp van ons te verkopen. Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld gaan onze verkopers aan de slag om uw motor te verkopen. Uw motorfiets wordt onder de aandacht gebracht bij verschillende betrouwbare motor opkopers. Er zullen verschillende opkopers zijn die vervolgens een bod uitbrengen. Echter ontvangt u van ons alleen het hoogste bod. Dit bod ligt vaak dicht in de buurt van de richtprijs wat u bij het invullen van het aanmeldformulier heeft ingevuld.


  Het hoogste bod wat afkomstig is van één van de opkopers ontvangt u telefonisch of per e-mail. U bent vrij om dit bod te accepteren, af te wijzen of om een tegenbod te doen. Hierbij is het wel belangrijk dat u redelijk snel beslist. Het hoogste bod wat u van ons ontvangt is namelijk 5 werkdagen geldig. Besluit u om akkoord te gaan met het hoogste bod? Gefeliciteerd! Op dit moment heeft u namelijk uw motorfiets verkocht. U ontvangt binnen 48 uur van ons een e-mail met daarin de gegevens van de opkoper die uw motor heeft gekocht. Met de opkoper kunt u vervolgens afspreken wanneer uw motor opgehaald kan worden. ook het vrijwaren van uw motor wordt voor u geregeld. Uw motor verkopen met behulp van Direct Aanbieden is dus niet alleen gratis, maar ook nog eens ontzettend gemakkelijk.
  Dit vinden klanten van ons

  Uw motor verkopen aan een dealer

  Uw motorfiets verkopen kunt u aan verschillende partijen doen. U kunt uw motor verkopen aan een handelaar, aan een particulier of aan een dealer. Wanneer u zelfstandig uw motor verkoopt aan een dealer moet u met een aantal zaken rekening houden. Er zijn namelijk verschillende dealers op de markt aanwezig. Denk aan grote dealers, een groothandel en gespecialiseerde dealers. Wanneer u uw motor met behulp van onze verkoopservice verkoopt, zal uw motor altijd verkocht worden aan een erkende dealer. Het voordeel hiervan is dat zo’n dealer weet wat  uw motor waard is, maar ook begrip heeft voor de eventuele emotionele waarde.

   

  U kunt uw motor verkopen omdat u een andere motor op het oog heeft, maar u kunt ook uw motor verkopen omdat u te maken heeft met vervelende omstandigheden. Denk aan financiële problemen of gezondheidsproblemen. Wanneer dit het geval is, zal het vast en zeker pijnlijk zijn wanneer u uw motor verkoopt. En daarbij is het niet de bedoeling dat er door de verkoper geprofiteerd wordt van deze vervelende omstandigheden. Uw motor is immers geld waard en het is belangrijk dat u een eerlijk bedrag voor uw motor ontvangt. Verkoop uw motor dus gratis en vrijblijvend met behulp van Direct Aanbieden. Hierdoor blijft u een hoop tijd, moeite en frustratie bespaard.