Over ons

Probleemloos en snel je voertuig verkopen

Het is onze missie bij Directaanbieden.nl om jouw online oplossing te zijn voor het verkopen van nieuwe en gebruikte voertuigen.
Onze site is ontworpen om jou meer controle over het verkoopproces te geven en het verkopen van jouw voertuig een fluitje van een cent te maken.
 
Wij willen dat iedereen die met ons in contact komt, onze samenwerking als zeer prettig ervaart, zodat jij dit doorgeeft aan familie, vrienden en collega’s.
 
Wij bieden jou bij Directaanbieden.nl een probleemloze & vrijblijvende service aan. Wanneer je akkoord gaat met het bod, ontvang je dezelfde dag het
overeengekomen bedrag, contant of via de bank. En wij halen jouw voertuig ook nog eens gratis op. Gemakkelijker kan het niet.

Wij halen in heel Nederland uw voertuig na akkoord gratis op.

Ons team plant samen met jou een ophaalmoment vanaf jouw oprit of een geschikte locatie bij jou in de buurt. Natuurlijk bellen we op de dag dat wij het voertuig komen ophalen, altijd even hoe laat we ongeveer bij je zijn. Eerlijk is eerlijk, het afhalen is helemaal gratis.

Daarom verkoop je bij ons

Altijd een eerlijke prijs

Wij zullen de prijs evenaren, en mogelijk, elk gelijkwaardig aanbod van een concurrent om jouw voertuig te verkopen verslaan.

Binnen 24 uur een bod

Het hoeft allemaal niet zo lang te duren. Heb jij je voertuig bij ons aangeboden dan ontvang je binnen 24 uur een reactie of vrijblijvend bod.

Jouw voertuig wordt opgehaald

Jouw voertuig wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard: wij zijn niet voor niets jouw online oplossing. Alle zorgen worden voor jou uit handen genomen.

Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren

Je krijgt alle vrijheid, ons aanbod is geheel vrijblijvend en je bent niet tot verkoop verplicht.

FAQ directaanbieden.nl
Alleen erkende bedrijven

Wij werken al jaren met ervaring als betrouwbare en RDW-erkende inkoop partners.

Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Jij als verkoper houdt je hand op de knip.

Fysieke locatie

Wij zijn de enige met een eigen fysieke locatie. Jij bent van harte welkom bij onze locatie in Aalsmeer.

Goede en eerlijke recensies op klantenvertellen.nl

Al bijna 200 positieve ervaringen op klantenvertellen.nl