Onze Werkwijze

Hoe werkt het verkopen via Directaanbieden.nl?

Directaanbieden.nl is hét online inkoopplatform voor gebruikte voertuigen.Wij bemiddelen tussen dealers en verkopers omtrent de in- en verkoop van auto’s, campers, caravans, motoren en sloopauto’s. Wij werken uitsluitend samen met geselecteerde RDW-erkende dealers die via ons inkoopplatform biedingen plaatsen.
Om uw occasion te verkopen, dient u deze aan te melden op onze website. Dit kan via ons aanmeldformulier voor een auto, campercaravanmotor of sloopauto. Het aanmelden kost u slechts een paar minuten en is gratis en vrijblijvend.
Na het aanmelden van uw voertuig ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. 
 
Via de bevestiging e-mail kunt u gegevens aanpassen en foto’s toevoegen. Zodra wij een passend bod hebben, zullen wij het hoogste bod telefonisch of per e-mail aan u verstrekken. Biedingen blijven 5 werkdagen geldig. U kunt het bod accepteren, weigeren of een tegenbod doen.
Zowel bij het ontvangen van een bod, het doen van een tegenbod als het accepteren van het bod, zit u bij ons nergens aan vast.
 
Gaat u akkoord met het bod, dan ontvangt u van ons een e-mail met alle contactgegevens van het bedrijf van het bedrijf dat het voertuig heeft gekocht. Het bedrijf neemt binnen 48 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.
 
Onder beoordeling
Na aanmelding van uw voertuig krijgt deze automatisch de status ‘onder beoordeling’. Iedere nieuw aangemelde kavel wordt zorgvuldig door onze verkoopmedewerkers gecontroleerd. Als alle benodigde informatie goed is ingevuld zullen wij uw kavel activeren.
 
Het verkopen van uw voertuig via directaanbieden.nl is voor jou als verkoper altijd helemaal gratis.

Hulp nodig?

Onze medewerkers staan voor u klaar!
Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur
Zaterdag van 09.00 uur tot 14.00 uur

Bel ons op: 0297 - 30 60 60