Direct Uw Auto Aanbieden
  Indien u geen kenteken beschikbaar heeft kunt u hieronder gewoon de gegevens invullen.

  100% gratis en vrijblijvend

  RDW erkend

  Zorgeloos en snel

  Verkopen via DirectAanbieden.nl, gewoon doen!

  1. Meld uw voertuig aan

  Meld uw voertuig eenvoudig aan.  U ontvangt direct per e-mail een bevestiging.
  2. Wij gaan direct voor u aan de slag
  Wij plaatsen het voertuig op ons platform en zullen u hiervan op de hoogte houden.
  3. Akkoord?
  Uw voertuig wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd.
  Auto verkopen
  Uw auto verkopen hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. U kunt uw auto heel gemakkelijk en snel verkopen met onze verkoopservice. Door uw auto te verkopen via Direct Aanbieden heeft u geen last van potentiële geïnteresseerden die op het laatste moment afhaken en heeft u ook geen last van vervelende onderhandelingen. Er zijn immers altijd mensen die een realistisch bod uit willen brengen. De waarde van uw auto wordt door ons zorgvuldig berekend. Hierdoor weet u zeker dat u altijd een eerlijke prijs voor uw auto zal ontvangen. Wanneer u uw auto bij ons aanbiedt, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte auto opkoper. Wij leveren enkel auto’s aan betrouwbare auto opkopers.

  Hoe verkoop ik mijn auto?
  Wanneer u uw auto wilt verkopen is het logisch dat u zichzelf de volgende vragen stelt: hoe verkoop ik mijn auto? Waar kan ik mijn auto verkopen? En hoeveel is mijn auto waard? Voordat onze professionele auto verkopers deze vragen voor u kunnen beantwoorden, is het  belangrijk dat u uw auto bij ons aanmeldt. Dit kunt u doen door het aanmeldformulier op onze website in te vullen. Het aanmelden van uw auto op onze website is geheel gratis en vrijblijvend. In dit aanmeldformulier kunt u ook een richtprijs invullen. Dit is het minimale bedrag wat u graag voor uw auto zou willen ontvangen. Wanneer u dit doet, zullen wij ons best doen om ervoor te zorgen dat u dit minimale bedrag ook daadwerkelijk ontvangt.

  Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. In deze mail kunt u eventueel uw gegevens aanpassen, en u kunt foto’s toevoegen. Aan de hand van deze foto’s verkrijgen wij vervolgens een goed beeld van de daadwerkelijke staat van uw auto. Nadat u deze stappen heeft doorlopen bieden wij uw auto aan bij verschillende auto opkopers. Vervolgens ontvangt u van ons het hoogste bod. u bent geheel vrij om dit bod te accepteren, af te wijzen of om een tegenbod te doen. Houd er echter wel rekening mee dat dit bod 5 werkdagen geldig blijft en u dus binnen deze tijd moet beslissen. Gaat u akkoord met het hoogste bod? Dan heeft u uw auto verkocht. U ontvangt dan van ons een e-mail met daarin de gegevens van het bedrijf wat uw auto heeft gekocht. Binnen 48 uur zal dit bedrijf contact met u opnemen om verdere afspraken te maken.
  Dit vinden klanten van ons

  Auto verkopen via andere websites

  Het slimst verkoop u uw auto via Direct Aanbieden. Hierdoor bespaart u uzelf namelijk een hoop rompslomp. Natuurlijk kunt u ook op zoek gaan naar een andere site waarop u uw auto kunt verkopen. Er zijn op het internet namelijk verschillende sites die u de mogelijkheid bieden om uw auto te verkopen. Echter is het wel belangrijk dat u weet dat hier vaak kosten aan verbonden zijn, en dat u mogelijk te maken krijgt met potentiële geïnteresseerden met wie u afspraken maakt en die op het laatste moment afgezegd worden. Er is niets zo vervelend als vrij nemen van uw werk omdat u mogelijk uw auto kunt verkopen en dat achteraf blijkt dat degene met wie u een afspraak had gemaakt niet op komt dagen.


  Wanneer u zonder gedoe uw auto wilt verkopen, raden wij u aan om geheel vrijblijvend het aanmeldformulier op onze website in te vullen. Hier zijn verder geen verplichtingen aan verbonden en het is geheel gratis. Het enige wat u hoeft te doen wanneer u uw auto via Direct Aanbieden verkoopt, is het aanmeldformulier invullen en akkoord gaan met het hoogste bod of een tegenbod te doen. Nadat uw akkoord bent gegaan met het bod zal uw auto zelfs nog bij u thuis opgehaald worden. Makkelijker kan dus niet.